Την Πέμπτη 28 Μάρτη στην Ομόνοια στις 4 το απόγευμα εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα αιτήματα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

Η Κυβέρνηση, συνεχίζοντας την πολιτική όλων των προηγούμενων Κυβερνήσεων για εκποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας, δίνει τη χαριστική βολή στη ΛΑΡΚΟ.

Αντί να εκσυγχρονίσουν και να αναπτύξουν την μοναδική βιομηχανία παραγωγής σιδηρονικελίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση δίνοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας, την παραχωρούν σε «επενδυτή» εξασφαλίζοντας την απόλυση όλων των εργαζομένων, δίνοντάς τους προίκα ορυκτό πλούτο αξίας μεγαλύτερης των 20 δις ευρώ.

Στηρίζουμε τα αιτήματα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ για να παραμείνουν στον τόπο τους, να συνεχίσουν να ζουν από τη δουλειά τους και ο πλούτος που παράγουν να ωφελεί το λαό της χώρας μας κι όχι την ανάπτυξη των κερδών μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Την Πέμπτη 28 Μάρτη οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ κατεβαίνουν στην Αθήνα μαζί με τις οικογένειές τους διεκδικώντας όλα τα παραπάνω και διαδηλώνουν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών Νίκης 5 στο Σύνταγμα, στις 5 το απόγευμα.

Συμμετέχουμε μαζικά στην προσυγκέντρωση της ίδιας ημέρας, στις 4 το απόγευμα στην Ομόνοια αλλά και στη Συνέντευξη Τύπου των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ, την Τετάρτη 27 Μάρτη έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης στις 11 π.μ.