Π.Μ.Σ. pmu@pmu.gr

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ που φακελώνει τη συνδικαλιστική δράση κάθε εργαζόμενου, που χτυπά ακόμα περισσότερο τις κλαδικές και ομοιοεπαγγελματικές Συμβάσεις και προχωρά ακόμα περισσότερο τον απεργοκτόνο νόμο Αχτσιόγλου.

Οι απεργίες στις 24 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη έδωσαν μια δυναμική απάντηση στις παραπάνω επιδιώξεις. Τάραξαν τα νερά της  αναμονής που προσπαθεί να εξασφαλίσει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και το βάλτο της απογοήτευσης που έριξε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τους εργαζόμενους.

Για όλους εμάς τους εργαζόμενους μουσικούς δε χρειάζεται ούτε αναμονή, ούτε υπομονή. Χρειαζόμαστε δουλειά από την οποία να μπορούμε να ζήσουμε. Χρειαζόμαστε πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε σύγχρονα νοσοκομεία, που οι ασθενείς δε θα στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο. Χρειαζόμαστε αξιοπρεπή σύνταξη για όλους.

Η «ανάπτυξη» που μας υπόσχονται δεν περιέχει τίποτα από τα παραπάνω. Το αντίθετο θεωρεί τις Συλλογικές Συμβάσεις παρωχημένες, το 13ο και 14ο μισθό και τα 751 € κατώτατο μισθό αντιαναπτυξιακά.

Όλα αυτά δεν είναι για μας περασμένα ξεχασμένα όπως προσπαθεί να μας επιβάλλει το νέο κυβερνητικό δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Βάζουμε στην άκρη την απογοήτευση και μπαίνουμε στη δράση.

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, που καλούν τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, ενάντια στο νέο συνδικαλιστικό νόμο που η κυβέρνηση έφερε στη Βουλή.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλης Παρασκευόπουλος                     Κώστας Σταυρόπουλος