Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  Σ Ε
Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. των μελών του Π.Μ.Σ. στις 11 Οκτώβρη 2017

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίσαμε τη διενέργεια της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης με θέματα:
α) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός για το 2018.
β) Επιλογή δευτεροβάθμιας οργάνωσης για εκπροσώπηση στη Γ.Σ.Ε.Ε.
γ) Εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Ορίσαμε σαν ημερομηνία διενέργειας της 1ης Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 2 Οκτώβρη ώρα 2.30 στα γραφεία του Συλλόγου μας, την επαναληπτική την Παρασκευή 6 Οκτώβρη την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο και την τελική την Τετάρτη 11 Οκτώβρη στις 2.30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου μας (Σαπφούς 10, στον 1ο όροφο).
Η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών θα είναι για την Κυριακή 22 Οκτώβρη και τη Δευτέρα 23 Οκτώβρη.

Καλούμε όλους σας να συμμετέχετε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία.
Οι Εκλογές του Σωματείου μας δεν είναι μια τυπική υπόθεση. Αντίθετα αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές διαδικασίες.

Είναι δυνάμωμα της φωνής μας η μαζικοποίηση της συμμετοχής.

Η υλοποίηση αυτού του στόχου πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας. Θα είναι η απάντησή μας απέναντι σε εργοδοσία και κυβέρνηση. Η ενίσχυση του Σωματείου μας θα αυξήσει το κύρος μας, θα μεγαλώσει την πίεση που ασκούμε.

Μπαίνουμε όλοι με αισιοδοξία και πείσμα σ’ αυτή την προσπάθεια. Ανοίγουμε σε κάθε συνάδελφο τη συζήτηση για την ανάγκη συμμετοχής στις Εκλογές του Σωματείου. Σε κάθε χώρο (μουσικά σύνολα, ωδεία, μουσικές σκηνές, νυχτερινά μαγαζιά, πρόβες, στούντιο, θέατρα, κρουαζιερόπλοια, ξενοδοχεία, κ.α.) συζητάμε για την ανάγκη σε αυτές τις Εκλογές να μεγαλώσει το μπόι μας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής θα γίνουν με την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου. Οι υποψηφιότητες για Εφορευτική Επιτροπή πρέπει να κατατεθούν στο Δ.Σ. μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 5 Οκτώβρη το αργότερο στην έδρα του Συλλόγου μας (Σαπφούς 10 στον 4ο όροφο).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Μ.Σ.