«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»  pmu@pmu.gr

Σήμερα στη Ρόδο έγινε ένα πολύ σοβαρό βήμα προς την κατεύθυνση να ξηλωθεί το πουλόβερ της ‘συνδικαλιστικής μαφίας’ της ΓΣΕΕ.

Μέσα σε ένα συνεδριακό χώρο που με ευθύνη της ηγεσίας της ΓΣΕΕ είχε  μετατρέψει σε απόρθητο φρούριο με μπράβους και αστυνομία, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ με μία πειθαρχημένη κίνηση καταφέραμε και τους ανατρέψαμε τα σχέδια. Επιβάλλαμε να ανοίξει ο χώρος του συνεδρίου σε όλους, στους εργαζόμενους και στα Μ.Μ.Ε., σε αντίθεση με την επιδίωξη της πλειοψηφίας για ένα συνέδριο fast track με διαδικασίες κρυφές από όλους.

Είμαστε εδώ. Παραμένουμε στο χώρο απαιτώντας να γίνει πραγματικό συνέδριο με όλους τους αντιπρόσωπους που εκλέχτηκαν με πραγματικές μαζικές διαδικασίες. Απαιτούμε να αποκλειστούν οι εργοδότες κι όσοι έχουν προέρθει μέσα από νόθες διαδικασίες.

Ταυτόχρονα στην Αθήνα, Σωματεία μέλη του ΠΑΜΕ μπήκαν στο κτήριο της ΓΣΕΕ απαιτώντας από την έκπτωτη ηγεσία της ΓΣΕΕ να παραδώσει τα κλειδιά του κτιρίου.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Ο δρόμος μέχρι να απαλλαγούμε από τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία είναι μακρύς και δύσκολος. Σήμερα όμως έγινε ένα σοβαρό βήμα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλης Παρασκευόπουλος          Κώστας Σταυρόπουλος