Π.Μ.Σ. (pmu@pmu.gr)

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή πρεσβεία

την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ.

Συνάδελφοι, τα ματωμένα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, εγκαινίασαν επίσης ένα νέο γύρο αιματηρών επιθέσεων του κράτους του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό.

Ο ΠΜΣ καταγγέλλει τη νέα αυτή επιχείρηση εξόντωσης του Παλαιστινιακού λαού, που το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον της Γάζας με θύματα εκατοντάδες Παλαιστίνιους, αλλά και αποκλεισμούς σε κρίσιμα για την Γάζα περάσματα που έχουν σαν αποτέλεσμα τεράστιες ελλείψεις ακόμα και σε νερό και ηλεκτρική ενέργεια μέσα στο κέντρο του καλοκαιριού.

Είναι φανερό πως η στάση που κρατά η «διεθνής κοινότητα» δηλαδή η συνεργασία και η ηχηρή σιωπή των ιμπεριαλιστικών κρατών, αποθρασύνει το Ισραήλ.

Συμμετοχή στο έγκλημα έχει και η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ξεδιάντροπα συνεργάζεται με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και με ενθουσιασμό συμμετέχει στους σχεδιασμούς ΕΕ και ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Φαίνεται πως οι σκληροί ανταγωνισμοί των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών   αφήνουν για άλλη μια φορά τα ματωμένα τους σημάδια. Τα βουβάλια που συγκρούονται στην περιοχή δεν θέλουν στα πόδια τους λαούς που παλεύουν ηρωικά  για την επιβίωση και το μέλλον τους.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλάι του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης και καλούμε τους συναδέλφους σε

 Παράσταση διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή πρεσβεία

την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ.

Κάτω τα χέρια από την Παλαιστίνη.

 Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλης Παρασκευόπουλος         Κώστας Σταυρόπουλος