“ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ” (pmu@pmu.gr)

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος στηρίζει την αιμοδοσία που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο την Κυριακή 6 Μάη και καλεί όσους συναδέλφους μπορούν και επιτρέπεται, να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί 10 π.μ. με 2 μ.μ. στα γραφεία του Π.Α.ΜΕ (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πίσω από την Μητρόπολη Αθήνας) από κλιμάκιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία καθώς η ζήτηση σε αίμα αυξάνεται και είναι πραγματική ανακούφιση για τον πάσχοντα και τους συγγενείς του όταν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης.

ΕΠΕΙΓΟΝ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΕ

Εθελοντική Αιμοδοσία οργανώνει το ΠΑΜΕ την Κυριακή 6 Μαΐου 2018. Η αιμοδοσία θα γίνει από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5Β) από κλιμάκιο του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Η ανάγκη για συγκέντρωση αίματος είναι μεγάλη καθώς η ζήτηση πανελλαδικά αυξάνει και είναι πραγματική ανακούφιση για τον πάσχοντα και τους συγγενείς του όταν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης.

Καλούμε τα συνδικάτα, τις Λαϊκές Επιτροπές, τους εργαζόμενους να στηρίξουν την προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας. Να ενημερώσουν όλα τα μέλη τους με στόχο να αυξηθεί η προσφορά και να έχουμε και νέους εθελοντές αιμοδότες