“ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ”

(2103213694 email pmu@pmu.gr)

Μπες στο παιχνίδι για το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

Οργανώσου στο Σωματείο σου!

Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους αλλά σύγχρονο δικαίωμα για τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους.

Κόντρα στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό και τη βιομηχανία του θεάματος που μας θέλει τους εργαζόμενους νέους και τις νέες από πρωταγωνιστές στο γήπεδο, θεατές και καταναλωτές στην εξέδρα, οργανώνουμε τον δικό μας αγώνα, παίζουμε μπάλα στα δικά μας γήπεδα!

Μέσα από το εργατικό πρωτάθλημα του ΠΑΜΕ αναδεικνύουμε την ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα με συνδικάτα μαζικά και γερά μέσα στους χώρους δουλειάς, την ανάγκη ρήξης και σύγκρουσης με τις δυνάμεις που μας στερούν όλα όσα μας ανήκουν, με την οργάνωση και την ενότητα των εργαζομένων ανεξάρτητα από κλάδο ενάντια στην εξουσία των επιχειρηματικών ομίλων.

Σήμερα υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, αύξηση του μισθού με ταυτόχρονη μείωση του εργάσιμου χρόνου, καθολική κοινωνική ασφάλιση, υψηλού επιπέδου δωρεάν υπηρεσιών υγείας, πρόνοιας, προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζόμενων στους χώρους δουλειάς. Εμπόδιο σε όλα αυτά μπαίνει η εμπορευματοποίηση αυτών των αναγκών, το κυνήγι του κέρδους.

Να μην συμβιβαστούμε με τη ζωή και το μέλλον που μας ετοιμάζουν, την ανεργία, τους μισθούς πείνας, την δουλεία λάστιχο. Να οργανωθούμε στο Σωματείο μας.

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος κατεβάζει ομάδα στο εργατικό τουρνουά ανελλιπώς από την ίδρυσή του. Στην περσινή διοργάνωση πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας την 3η θέση. Προσδοκούμε φέτος σε μεγαλύτερη συμμετοχή και ακόμα καλύτερη επίδοση. Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν την ομάδα του Σωματείου δηλώνοντας συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6979-472-263 & 6973-310-691 καθώς και στα τηλέφωνα του Σωματείου (εργάσιμες 10.30 π.μ. έως 4 μ.μ.) ή στο e-mail. Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλης Παρασκευόπουλος      Κώστας Σταυρόπουλος