ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

ΣΤΙΣ 12 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 

Η Κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή την κατάπτυστη Συμφωνία για τις βάσεις που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟϊκό ορμητήριο, βάζοντας τον λαό σε νέους κινδύνους.

Η λεγόμενη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντική Συνεργασία (ΣΑΑΣ/MDCA) αναβαθμίζει τις ήδη υπάρχουσες αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις και υποδομές, στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο, στο Λιτόχωρο, στη Λάρισα. Ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιείται για τα ευρωατλαντικά συμφέροντα και σχεδιασμούς οποιαδήποτε στρατιωτική και πολιτική υποδομή, μετατρέποντας την χώρα μας σε στόχο αντιποίνων.

Μπροστά σε αυτές τις επικίνδυνες εξελίξεις, καλούμε σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις Βάσεις, την Πέμπτη 12 Μάη στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια, ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Να διεκδικήσουμε ακόμη πιο μαζικά και μαχητικά:

 

  • Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις.

 

  • Να κλείσουν άμεσα οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο και στη Λάρισα, να κλείσουν άμεσα όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές, να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

 

  • Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα!

 

 Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στις 12 Μάη

Μαζικά οι εργαζόμενοι να απαιτήσουμε απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και ανταγωνισμούς.

 

  • Προσυγκέντρωση του Σωματείου μας στις 6.15 μ.μ. στη Πλατεία Κάνιγγος