Αυριο στις 12 με τον ΠΜΣ στην Ομόνοια στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ!

Αιφνιδιαστική κινητοποίηση έγινε σήμερα το απόγευμα από εργαζόμενους μέλη σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στο πρώην ΥΠΟΙΚ.

Και λέμε πρώην γιατί ο σκοπός της κινητοποίησης ήταν η μετονομασία του Υπουργείου! Ετσι το υπουργείο του κ.Τσακαλώτου μετονομάστηκε κάτω από τα  χειροκροτήματα των διαδηλωτών, σε “Υπουργείο Πλειστηριασμών, Φοροληστείας και Χαρατσιών”!

 

Μετά τα βαφτισια του Υπουργείου ακολούθησε μικρή αυθόρμητη χιουμοριστική μουσική παράσταση από μουσικούς μέλη του ΠΜΣ και ηθοποιούς μέλη του ΣΕΗ με τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο με καινούργια στιχάκια στο πνεύμα των ημερών. Πάνω στη μελωδία και το ρυθμό του “Λευτέρη-Λευτέρη” οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν στον κ.Τσακαλώτο:

«Ευκλείδη, Ευκλείδη, Ευκλείδη / μήπως μπορέσεις να μου δώσεις αντικλείδι / στο σπίτι σου να έρθω που είναι φίνο / γιατί εγώ δεν έχω που να μείνω / η Τράπεζα μου πήρε το σπιτάκι / Ευκλείδη μου για φέρε το κλειδάκι»

Πριν τη μετονομασία ου Υπουργείου, μόλις στήθηκαν οι σκάλες έκαναν την εμφάνισή τους τα ΜΑΤ. Παρά τις προκλήσεις και την πίεση από τους κρανοφόρους, οι συγκεντρωμένοι κράτησαν τη θέση τους και έδιωξαν τις δυνάμεις καταστολής από το χώρο χωρίς να γίνουν επεισόδια.

Αυριο στις 12 ο ΠΜΣ συμμετέχει στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Να μη λείψει κανείς!