Το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου εύχεται σε όλους τους συναδέλφους καλές γιορτές με υγεία και δύναμη. Ειδικά αυτές τις μέρες στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη μέσα από την επιτροπή αλληλεγγύης μας. Για τον παραπάνω σκοπό καλούμε όλους τους συναδέλφους που μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους για την μεγάλη διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος αυτή την Κυριακή 26 Δεκέμβρη, στις 8 το βράδυ, μέσα από την πλατφόρμα soldout tickets, όπου θα παραμείνει ενεργή για 48 ώρες. Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, καθώς και οι λυρικές τραγουδίστριες Βασιλική Καραγιάννη, Σοφία Κυανίδoυ και Τζούλια Σουγλάκου.

Διευθύνει ο μαέστρος Χρήστος Κολοβός. Αφηγείται η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στα 250+1 χρόνια από τη γέννηση του Μπετόβεν και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και έχει σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου, ένα ταμείο που στήριξε και στηρίζει όσους μουσικούς έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο κλάδος.

Μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε 3 ποσά για ενίσχυση του ταμείου (5, 10 και 15 ευρώ). Δίνοντας λίγα ο κάθε ένας προσφέρουμε πολλά περισσότερα σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη ώστε το 2022 να μας βρει ακόμα πιο οργανωμένους, να επιστρέψουμε στη δουλειά μας που τόσο αγαπάμε με αξιοπρεπείς όρους και δικαιώματα.

Το link για την αγορά εισιτηρίου :

https://www.soldoutticketbox.com/panellinios-mousikos-sillogos/easyconsole.cfm

Το iban του συλλόγου μας για την ενίσχυση του ταμείου:

GR 080 1100 400 000 004 060 806264 (Εθνική Τράπεζα)