“ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ”

Το είδαμε κι αυτό. Οι ναζί εγκληματίες της ‘Χρυσής Αυγής’ που κατηγορούνται για πληθώρα δολοφονιών και τραυματισμών Πακιστανών συμμετέχουν σε εκδηλώσεις της Πρεσβείας του Πακιστάν!!

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνομιλούν φιλικά με τους εκπροσώπους της αστικής τάξης της χώρας αυτής, που με την πολιτική της έχει διώξει χιλιάδες λαού από το Πακιστάν.

Οι εικόνες των υπόδικων δολοφόνων που συνομιλούν με στέλεχος της Πρεσβείας του Πακιστάν δεν είναι ούτε τραγικές ούτε γελοίες. Είναι αποκαλυπτικές τόσο για τους  ίδιους όσο και για την πρεσβεία του Πακιστάν, που αποδίδει τιμές στην φασιστική συμμορία που χύνει δηλητήριο σε βάρος των Πακιστανών εργατών.

Δείχνουν καθαρά ότι στόχος της ‘Χρυσής Αυγής’ δεν είναι γενικά οι Πακιστανοί λόγω χρώματος ή κουλτούρας, αλλά οι Πακιστανοί εργάτες. Στο στόχαστρο τους βρίσκονται σταθερά οι εργάτες ανεξαρτήτως χρώματος φυλής και θρησκείας. Με το ίδιο μίσος χτυπάνε τους Πακιστανούς,  τους Αφγανούς, τους Αιγύπτιους αλλά και τους Έλληνες εργάτες όπως έκαναν στο Πέραμα.

Φαίνεται πως οι υπηρεσίες τους προς τους Έλληνες εφοπλιστές και βιομήχανους έχουν εκτιμηθεί και τώρα διαφημίζουν την πραμάτεια τους και στην άρχουσα τάξη του Πακιστάν.

Οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής εντείνοντας την τρομοκρατία σε βάρος Ελλήνων και ξένων εργατών, η οποία δεν φαίνεται να εμποδίζεται από την εκκρεμή σε βάρος τους δίκη, παράλληλα αναζητούν (και βρίσκουν) και κοινωνικά ερείσματα και νομιμοποίηση, άλλοτε με τις πλάτες Δημοτικών αρχών όπως στο Βόλο κλπ, τώρα και με συμμετοχή στην δεξίωση της Πρεσβείας του Πακιστάν.

Να τους χαίρονται όλοι αυτοί που επιλέγουν να συναγελάζονται μαζί τους. Οι εργαζόμενοι πρέπει όμως να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα, όχι μόνο για τους φασίστες αλλά και για αυτούς που τους κάνουν πλάτες.

Απομονώνουμε σε κάθε Σωματείο, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, τους εγκληματίες της ‘Χρυσής Αυγής’.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλης Παρασκευόπουλος       Κώστας Σταυρόπουλος