Σήμερα μαζί με άλλα Σωματεία συμμετείχαμε στην έκτακτη κινητοποίηση στο Υπουργείο Εργασίας ενάντια στο νέο νόμο που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Εργασίας.

Υλοποιώντας την απόφαση της σύσκεψης των Σωματείων που έγινε τη Δευτέρα στο Πεδίο του Άρεως, καλούμε όλους σας σε κινητοποίηση αύριο Πέμπτη 13 Μάη στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια ενάντια στο νόμο που καταργεί το σταθερό χρόνο εργασίας, χτυπά ακόμη περισσότερο την Απεργία και διευκολύνει τη παρέμβαση του κράτους και της εργοδοσίας στη λειτουργία των Σωματείων μας.

Κλιμακώνουμε την πάλη μας για τη κατάργηση όλου του αντεργατικού οπλοστασίου που έχει νομοθετηθεί από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, και του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο παρακάτω link δείτε ενδιαφέρον κείμενο του Χριστόφορου Σεβαστίδη, Δ.Ν. – Εφέτη, Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τις νέες αλλαγές στα εργασιακά, το ζήτημα του 8ωρου, και του νέου νομοσχεδίου.

 

https://ende.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%ad/