Σας ενημερώνουμε ότι η Συναυλία που ηχογραφήσαμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και προβάλαμε διαδικτυακά στις 13 Δεκέμβρη συνεχίζει το ταξίδι της. Την Κυριακή 3 Γενάρη στις 21.00 θα μεταδοθεί από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ (103,7 – 102,9 FM).

Σας καλούμε να συμβάλετε με όποιο τρόπο μπορείτε στην προσπάθειά μας να γίνει γνωστή όσο πλατύτερα γίνεται η πρωτοβουλία που πήρε το Σωματείο μας, με τη στήριξη πολλών σημαντικών Καλλιτεχνών. Είναι σημαντικό στην περίοδο που ζούμε να γίνουν περισσότερο γνωστά τα αιτήματα και προβλήματα του κλάδου μας, να ενισχυθεί η αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους που έχουν ανάγκη, να δοθεί μια ανάσα αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας σε ένα λαό που δεν το βάζει κάτω και αγωνίζεται.

Θέλουμε η πρωτοβουλία μας να συμβάλλει στην ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης, για την κάλυψη, στο βαθμό που μπορούμε, των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου. Γι’ αυτό το λόγο θα υπάρχει η δυνατότητα σε όσους θέλουν και μπορούν να καταθέσουν όποιο ποσό επιλέξουν στο λογαριασμό

ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ GR0801100 400 000 004 060 806264

Θα ακολουθήσει και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ σε χρόνο που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί.