Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος στηρίζει και θα συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση των εργαζόμενων στον κλάδο του επισιτισμού – τουρισμού στην οποία καλούν δεκάδες Σωματεία του κλάδου. Αντίστοιχες αποφάσεις συμμετοχής έχουν πάρει και άλλα Σωματεία του δικού μας κλάδου όπως το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζόμενων στο Θέαμα – Ακρόαμα, αλλά και παραρτήματα του Συλλόγου μας και αδελφά Σωματεία σε όλη την χώρα.

Διεκδικούμε άμεση ενίσχυση 600 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, με προτεραιότητα σε όσους δεν έχουν λάβει καμία κρατική στήριξη, προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν τις γιορτές.

Διεκδικούμε να πάρουν πίσω την απόφαση που προβλέπει 7.000 διακοπές ρεύματος σε σπίτια σε ολόκληρη την Αττική λόγω χρεών. Να προστατευτούν με νόμο όλοι οι εργαζόμενοι από διακοπές ρεύματος, νερού, τηλεφώνου, από κατασχέσεις λογαριασμών και πλειστηριασμούς.

Αύριο Πέμπτη 24 Δεκέμβρη σε όλη την χώρα, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αυτά που κουρελιάζει η κυβέρνηση και η εργοδοσία, θα πούμε αγωνιστικά κάλαντα στην Κυβέρνηση και στους εργοδότες.

Δυναμώνουμε την διεκδίκηση και την αλληλεγγύη για την επιβίωση του κλάδου.

Τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή και θα την ακούσουν δυνατά.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλης Παρασκευόπουλος                  Κώστας Σταυρόπουλος