Συνάδελφοι,
 Την Πέμπτη 21.05 καταφέραμε να ενώσουμε τη φωνή μας με τηφωνή όλων των εργαζομένων, καταφέραμε να οργανώσουμε την μεγαλύτερη μουσική διαμαρτυρία που όμοιά της κανείς μας δεν μνημονεύει. Όσοι βρεθήκαμε σε ένα από τα δεκάδες πόστα εισπράξαμε τον ενθουσιασμό και την αλληλεγγύη.

Δώσαμε ένα μήνυμα αγώνα και αντίστασης στην πολιτική που μας πλήττει. Δώσαμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης με τον καλύτερο τρόπο, με αυτό που όλοι μας κάνουμε καλύτερα , με τη μουσική μας. Οι εικόνες που δημιουργήσαμε είναι η καλύτερη απάντηση στη κυβέρνηση και σε όλες τις φωνές που μιλάνε για επενδύσεις στον πολιτισμό και για καταγραφή του “αχαρτογράφητου” χώρου μας μέσα από το Μητρώο καλλιτεχνών .Δεν τους πέρασε η προσπάθεια να μας διασπάσουν.

Ένα ποτάμι μουσικών ξεχύθηκε στις γειτονιές μας, ένα ποτάμι τόσο μεγάλο που τα μέτρα της κυβέρνησης δεν το καλύπτουν ολόκληρο. Σε αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσουμε μέχρι να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματά μας.

Η δύναμή μας βρίσκεται στην οργάνωση στα σωματεία μας .Στα σωματεία μας που δεν έχουν γίνει “λέσχες ολιγάριθμων επαγγελματιών” που θα συζητάνε με την κυβέρνηση μεμονωμένα δικαιώματα.

Ανοίγουμε το σωματείο μας σε όσους θέλουν να παλέψουν και να διεκδικήσουν.
Ενώνουμε τις φωνές μας με όσα σωματεία κινούνται σε αυτή τη κατεύθυνση .

Συνεχίζουμε. Το επόμενο βήμα είναι η οργάνωση Γενικής Συνέλευσης του σωματείου μας , ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε τα πλούσια συμπεράσματα από τις δράσεις μας αλλά και να οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας .

Η αποσιώπηση της δράσης μας από τα ΜΜΕ είναι εξόφθαλμη. Με εξαίρεση την πλήρη κάλυψη από συγκεκριμένα μέσα που πάντα ήταν στο πλευρό μας σε όλες τις κινητοποιήσεις μας.

Σε αυτή την αλυσίδα είμαστε όλοι μας ένας κρίκος. Ας προωθήσουμε λοιπόν παντού τη δράση μας σε μουσικούς και μη, με κάθε μέσο και τρόπο .
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ