Αυτοδίδακτος στην αρχή, υπήρξε μέλος του ιστορικού ελληνικού ροκ συγκροτήματος ‘ΠΕΛΟΜΑ ΜΠΟΚΙΟΥ’, έγινε γνωστός ως σολίστ κρουστών σε συγκροτήματα ροκ και τζαζ μουσικής, όπως το συγκρότημα του Β’ Προγράμματος της Ε.Ρ.Τ. με τον Κυριάκο Σφέτσα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος κρουστών ‘Σείστρον’.

Ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα που πήρε δίπλωμα κρουστών από το Ωδείο Αθηνών το 1982, με δάσκαλο τον Ν. Καρατζίνο.

Έπαιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα έργα όπως το Κοντσέρτο για κρουστά του Α. Ζολιβέ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, το Κοντσέρτο για μαρίμπα του Πολ Κρέστον με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Κοντσέρτο για κρουστά του Σάββα Ζάννα με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ., αφιερωμένο στον ίδιο. Επίσης το Κοντσέρτο για μαρίμπα και έγχορδα του Νέι Ροζάουρο με την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, το Κοντσερτίνο για ξυλόφωνο και ορχήστρα του Μαγιουτσούμι με την Κ.Ο.Α., καθώς και σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση τη Μικρή νυχτερινή διασκέδαση του Νίκου Σκαλκώτα.

Είχε μόνιμη συνεργασία με το Μάνο Χατζιδάκι, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, το Μίκη Θεοδωράκη, το Σταύρο Ξαρχάκο, το Γιάννη Μαρκόπουλο κ.ά.
Ήταν Α κορυφαίος στα τύμπανα στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και καθηγητής στο Ωδείο Αθηνών από το 1986.

Η εξόδιος Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 21/3 στις 14.00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντοβασίλισσας Ραφήνας.

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.