Την Κυριακή 24 Οκτώβρη 2021 και ώρα 17.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 3η και τελική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, οδός Ευελπίδων 2. Η 1η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτώβρη στις 5.30 μ.μ., σε περίπτωση μη απαρτίας η 2η θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτώβρη την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, και η 3η και τελική, στις 24 Οκτώβρη 2021 στις 17.30 το απόγευμα στο Κλειστό Γηπεδο Μπάσκετ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου οδός Ευελπίδων 2

Ζήσαμε μια πρωτόγνωρη περίοδο για το επάγγελμά μας και το Σωματείο έγινε αποκούμπι κάθε συναδέλφου. Μαζί οργανώσαμε τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έχουμε ζήσει στον κλάδο. Το Σωματείο έγινε ο συλλογικός εκφραστής του συνόλου των αναγκών μας, έγινε ο οργανωτής της πάλης μας. Στην πιο δύσκολη στιγμή μας, κερδίσαμε τα περισσότερα από ποτέ. Γίναμε το μεγαλύτερο Πανελλαδικό Σωματείο του κλάδου, αυτό που μέχρι σήμερα κρατά τον αγώνα και τη διεκδίκηση ζωντανά. Υψώσαμε το ανάστημά μας και κοιτάξαμε στα μάτια την Κυβέρνηση και την εργοδοσία. Η μαζική συμμετοχή  στις εκλογές αποτελεί συνέχεια αυτής της μάχης που δώσαμε. Να δώσουμε ένα καθαρό μήνυμα στην Κυβέρνηση και την Εργοδοσία ότι δεν είμαστε πια μόνοι και ανίσχυροι. Δυναμώνουμε την αγωνιστική και διεκδικητική γραμμή του Σωματείου μας.

Στην Γενική μας Συνέλευση και στις Εκλογές θα μετρήσουμε το ανάστημα των εργαζομένων στο επάγγελμά μας. Είμαστε σε μια περίοδο που δε χωρά ούτε εφησυχασμό, ούτε ατομικό δρόμο και αποστράτευση. Καλούμε κάθε συνάδελφο, να συμμετέχει στη Γ.Σ. και στις Αρχαιρεσίες του Σωματείου.

 

Τα θέματα της Γ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό μας θα είναι :

 

  • Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός – Ισολογισμός για τα έτη 2020 και 2021.
  • Προϋπολογισμός έτους 2022.
  • Πρόγραμμα δράσης σε ζητήματα του κλάδου και έγκριση αυτού.
  • Έγκριση Διοικητικού, Οικονομικού Απολογισμού και Προϋπολογισμού.
  • Επιλογή Δευτεροβάθμιας Οργάνωσης (Π.Ο.Θ.Α. ή Ε.Κ.Α.) για εκπροσώπηση στη Γ.Σ.Ε.Ε.
  • Εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής με την παρουσία Δικηγόρου, για τη διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών Οργάνων καθώς και εκλογή Αντιπροσώπων για Π.Ο.Θ.Α. και Ε.Κ.Α.

 

Οι υποψηφιότητες για Εφορευτική Επιτροπή πρέπει να κατατεθούν στο Δ.Σ. μέχρι τις 17.00 το απόγευμα της  Τρίτης 19/10/2021 το αργότερο, στην έδρα του Συλλόγου μας (Σαπφούς 10, 4ος όροφος, καθημερινά 10.00 – 19.00 μ.μ.). Η πρόταση του Δ.Σ. στη Γ.Σ. για ημερομηνία Εκλογών είναι για τις 5 ως 9 Νοέμβρη.

Τέλος ενημερώνουμε ότι την ίδια ημέρα της Γ.Σ. και ώρα 16.30 θα πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων μελών.

Καλούμε όλους σας να συμμετέχετε στην Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία. Οι Εκλογές του Σωματείου μας δεν είναι μια τυπική υπόθεση. Αντίθετα αποτελεί το ανάστημα και τη δύναμη διεκδίκησης του επαγγέλματός μας.

Δυναμώνουμε τη φωνή μας, συμμετέχουμε στη Γ.Σ. και στις εκλογές του Συλλόγου μας.

Για το Δ.Σ.

                                Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γ. Γραμματέας

Βασίλης Παρασκευόπουλος                              Κώστας Σταυρόπουλος