Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, όπου ενώθηκαν οι μελωδίες μας με τις πρωτοβουλίες των μουσικών από όλο τον κόσμο.

«Δεν μπαίνει σε παζάρια η ζωή μας, η τέχνη του αγώνα να γίνει δύναμή μας» ήταν το σύνθημα που ακουγόταν εκεί στα σκαλιά του Ηρωδείου, όπου μουσικοί από ορχήστρες, από τη σκηνή της τζαζ, από το χώρο παραδοσιακού ενώσαμε τις φωνές μας.

𝝨𝝪𝝢𝝚𝝬𝝞𝝛𝝤𝝪𝝡𝝚 𝝙𝝪𝝢𝝖𝝡𝝞𝝟𝝖… «παίρνοντας τη σκυτάλη από το Ηρώδειο, κατηφορίζουμε στη Δραπετσώνα… για την δεύτερη στάση»

⏩ 𝝙𝝚𝝪𝝩𝝚𝝦𝝜 𝝨𝝩𝝖𝝨𝝜

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου, στη Γέφυρα που ενώνει το λιμάνι του Πειραιά με τη Δραπετσώνα, όπου ακούγονται οι ήχοι της πόλης και του λιμανιού, παραδίπλα οι μουσικοί κουρδίζουν..

Μία μικρή γεύση από το σενάριο…

«Τόπος της θύελλας η Ιστορία» λέει ο ποιητής. Γέφυρες που ενώνουν και γέφυρες που χωρίζουν. Πόσοι και πόσοι έχουν περάσει κι άλλοι τόσοι θα συναντηθούν στις θύελλες που έρχονται.

Και ένας διαβάτης περπατάει κατά μήκος των γραμμών με κατεύθυνση τη γέφυρα….σιγοτραγουδώντας «…το `δερνε αγέρας κι η βροχή μα ήταν λιμάνι κι αγκαλιά και γλυκιά απαντοχή…»

Ένα μοναδικό δρώμενο όπου οι μουσικοί συναντιούνται σε χώρους που σηματοδοτούν ιστορικές στιγμές της μουσικής και των λαϊκών αγώνων.

Για δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε mail στο alkentris@gmail.com ή στο ekouantas@gmail.com και στα τηλέφωνα 6947.091762, 6945.719415 και για όργανα και για φωνές.

Καλούμε πλατιά όλους τους μουσικούς να δηλώσουν συμμετοχή στη μουσική δράση που οργανώνει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος την Πέμπτη στις 17/6. Θα προηγηθεί πρόβα την ίδια μέρα στο σημείο (οδός Κανάρη 1 Δραπετσώνα) στις 3.00 το μεσημέρι, στη συνέχεια θα γίνει η ηχογράφηση και η λήψη. Το κομμάτι που θα παιχτεί είναι «η Δραπετσώνα» σε στίχους του Τάσου Λειβαδίτη και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής, την Δευτέρα 21 Ιουνίου παρεμβαίνουμε με την ανακοίνωση του σωματείου μας παντού σε κοινό και συναδέλφους όπου υπάρχουν συναυλίες.

Για να γίνουμε όλοι κρίκοι στην αλυσίδα!!!

Με τους αγώνες, τη μαζικότητά μας, τα αιτήματά μας, το μεράκι μας, την αγάπη μας για τον πολιτισμό, την ανησυχία μας για την επόμενη μέρα, διατρανώνουμε πως
Δεν θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους!

cheap replica orologi supplies a helpful details regarding observe experts and also lovers. rolex swiss watchesbuy.to pre-owned exceptional project to instruct the emblem famous first rate proficient criterias. many individuals enjoy involved with reality and then photo issues often is the sign of cheap franckmullerwatches.to under $59. there is the best vape store with top quality. high quality basketballjersey.ru to face our world while on an start up thinking. hundreds of newly richardmillereplica.is. only superb quality https://www.puffplusvape.com/ can be found here. https://www.pradareplica.ru/ usa launches a variety of skilled, tectonic and unique high-quality watches. our swiss https://www.fendireplica.ru/ are all in now.