Το βίντεο της μεγάλης μουσικής διαμαρτυρίας του ΠΜΣ

Διαδηλώσαμε με την Τέχνη μας, δηλαδή με τον τρόπο που ξέρουμε καλά, κι ενώσαμε τη φωνή μας με τη φωνή των εργαζομένων όλης της χώρας.

Ένα πραγματικό ποτάμι μουσικής γέμισε κάθε γωνιά του κέντρου της Αθήνας αλλά και πολλών συνοικιών, καθώς και δρόμους και πλατείες μιας σειράς άλλων πόλεων.. Από τα 100 βιολιά που έπαιξαν στο Σύνταγμα και το Ηρώδειο, μέχρι τις τζαζ, ροκ, έντεχνες, λαικές, ρεμπέτικες ή παραδοσιακές μπάντες που δημιούργησαν απίστευτες ατμόσφαιρες με τα πιο απλά και αληθινά μέσα.

Με αυτό τον τρόπο ήρθαμε σε επαφή με τους απλούς ανθρώπους της δουλειάς που έχουν την ανάγκη της Τεχνης μας και ζητήσαμε κι εμείς την συμπαράστασή τους.

Με αυτό τον τρόπο διεκδικήσαμε και πάλι  τη στήριξη όλων των μουσικών που σήμερα, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις εξαγγελίες που έγιναν, παραμένουν στη μεγάλη τους πλειοψηφία ακάλυπτοι σε μια στιγμή που αντικειμενικά δεν ηταν και δεν είναι δυνατόν να εργαστούν.

Ζητάμε από όλα τα ΜΜΕ να προβάλουν αυτήν την πραγματικά εντυπωσιακή και  ανεπανάληπτη σε όγκο και περιεχόμενο μουσική διαμαρτυρία που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά και σε καμία στιγμή στο παρελθόν.

Ευχαριστούμε όσους στάθηκαν και στέκονται στο πλάι αυτού του ολοφάνερα δίκαιου αγώνα μας.

Συνεχίζουμε!