Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Κέρδη βουτηγμένα στων εργατών και των λαών το αίμα!

Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης και του Λιβάνου!

Να σταματήσουν τώρα οι ανεφοδιασμοί του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ.

Ένα ακόμα εργοδοτικό έγκλημα έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις της motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους που οι εκρήξεις και η φωτιά τραυμάτισαν σοβαρά τέσσερεις εργάτες και αρκετούς ακόμα έστειλαν στα κέντρα υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες, δείχνοντας το πόσο κοντά είναι ένα γενικευμένο βιομηχανικό ατύχημα.

Τη στιγμή που μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής θεωρούνται κόστος, η κερδοφορία του ομίλου αυξάνεται μέσω και του ανεφοδιασμού δεξαμενόπλοιων που στηρίζουν τις πολεμικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ για να συνεχίζουν το μακελειό στη Γάζα και το Λίβανο, βάζοντας φωτιά σε όλη τη Μέση Ανατολή. Παίρνοντας αέρα από τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη ότι «είμαστε καλός φίλος του Ισραήλ» αλλά και την ολοένα και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και τη σφαγή που εξελίσσεται στο Λίβανο, με την δολοφονία εκατοντάδων κατοίκων του Λιβάνου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

·        Να σταματήσει η χρήση του λιμανιού και όλης της περιοχής για τον ανεφοδιασμό των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ.

·        Να ληφθούν όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία εργαζομένων και κατοίκων από Βιομηχανικά Ατυχήματα Μεγάλης Έκτασης, με ουσιαστικό κρατικό έλεγχο της εργοδοτικής ευθύνης.

 Για την κινητοποίηση των Σωματείων δρομολογούνται λεωφορεία ως εξής :

Μεταξουργείο, 4.30 μ.μ., Πλ. Καραϊσκάκη

Ολυμπιακό Χωριό , 4.15 μ.μ., Κακλαμανάκη 21

Μενίδι, 4.30 μ.μ., Πλ. Καράβου

Άνω Λιόσια, 4.45 μ.μ., Τριγωνική Πλατεία

Χαλάνδρι, 4 μ.μ., από «COCOMAT»

Μαρούσι, 4.30, από γήπεδο «Σπύρος Λούης»

Ν. Ιωνία, 4.30, από ΟΤΕ – Λ. Ηρακλείου

Πειραιάς, 4.30, Πλατεία Ηρώ

Ίλιον, 4.30, ΟΤΕ

Άγιοι Ανάργυροι, 4.30, Κεντρική Πλατεία

Καματερό, 4.40, στάση Μανάρα